Har du spørsmål?


Ta kontakt med oss!

Fyll i navn, e-post adresse og spørsmål her nedanfor så tar vi kontakt!

privacy We value your privacy and would never spam you

Co-Founders & Owners for

dirt bike girls:

Zandra Norum

Anita Pedersen

Hvem er gründerne bak dirt bike girls?

Zandra Norum 36 år - Rømskog

Jobber til daglig som SPA Sjef på Rømskog Spa, samt er grunder og eier, sammen med Anita Pedersen, for «dirt bike girls AS». Har tidligere drevet massasje-firma, jobbet på treningssenter og alltid vart glad i trening, kost og helse.

Jeg startet med motocross for ca 3 år siden å blev hekta. Motocross var noe av det mest skumle jeg hadde prøvd. Jeg hadde aldri drevet med motorsport tidligere, og ikke ens suttet på en moped før. Men dette var så moro! Og sta som jeg er, tenkte jeg at dette MÅ jeg lære meg. Jeg har aldri angret et sekund! Jeg har trynet, vart blå fra topp til tå, kjørt ut i hver og hver annen sving, hentet opp crosser ́n i dyp snø, regn og leire, vart forbannet og frustrert men aldri gitt opp. Så nå, endelig klarer jeg å kjøre de fleste treninger uten skader. Jeg har blitt godt tatt imot og kommet i et fantastisk miljø med hjelpsomme mennesker. Jeg har elsket å kjøre for moro og kan ikke tenke meg en bedre helg enn å vare ute på en bane å gasse sammen med venner og bekjente. Dette er ren terapi og en underbar hobby! Jeg ønsker flere hadde fått oppleve dette.

 

Anita Pedersen 46 år - Nittedal

Jobber til daglig som dagligleder ved Elixia Linderud, samt er grunder og eier, sammen med Zandra Norum for dirt bike Girls AS. Jeg har utdannelse grunnfag Idrett fra Høyskolen i Finnmark og er også utdannet fysioterapeut. Jeg har jobbet som fysioteapeut i 11 år med barn opptil 18 år og har de siste 8 årene jobbet som dagligleder i SatsElixia.

Motocross er min passion og jeg har kjørt i ca 14 år (sporadisk), men de siste 3 årene har det blitt mye kjøring. Motocross er en fantastisk idrett og miljøet rundt er svært sosialt og hyggelig. Jeg er svært takknemlig for at jeg har fått mulighet til å oppfylle min barndomsdrøm om å kjøre cross i voksen alder.